• Your career at I-SEC

Business Stagiaire

I-SEC HQ, Amsterdam
Full-time
HBO
I-SEC HQ

Ben jij een ambitieuze business student en leer je graag meer over bedrijfsprocessen in een groeiende en dynamische organisatie? Ben je nieuwsgierig, een zelfstarter en sta je open voor een uitdaging waarbij compliance en kwaliteitsvraagstukken een centrale rol spelen? Ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en wil je meer leren over de wereld van security? Dan zijn we op zoek naar jou!

Over I-SEC International Security

Wij zijn een 'manpower' organisatie, actief in de luchtvaart security in 8 landen wereldwijd, met in totaal zo'n 4500 medewerkers. Alle markten hebben hun eigen uitdagingen t.a.v. onder andere wet- en regelgevingen, risico’s en kansen, zodoende een hele interessante organisatie voor een business student om praktijkervaring op te doen. Het is een informele, professionele en internationale organisatie met ambitie, wat zich in de gehele organisatie laat zien.

Doel van de functie

Als Stagiaire ben je onderdeel van een klein team met een grote scope, die een centrale rol in de organisatie vervullen. Bij corporate governance is in elke entiteit risicobeheer noodzakelijk om zowel in de organisatie als in de omgeving waarin het opereert onzekerheden maar ook kansen te identificeren en beheersen, processen te verbeteren en kwaliteit te waarborgen.

Om helder inzicht te krijgen in de risico’s alsmede de opzet, het bestaan en de operationele effectiviteit van beheersmaatregelen is er een nauwe samenwerking met de functionele gebieden binnen de organisatie. In deze rol ga je operationele ondersteuning bieden op het gehele spectrum van governance, compliance, quality assurance.

Eindverantwoordelijkheden

 • Opbouwen van duurzame samenwerking en relatie met de verschillende afdeling teams.
 • Je leert inhoudelijk over ISO Normen, risico’s en kansen in kaart te brengen, leveranciers te beoordelen, interne audits uit te voeren, verbeterplannen te maken, effectiviteit te verbeteren en nog veel meer.
 • Meedenken, uitvoeren en implementeren van (internationale) projecten ten behoeve van het standaardiseren van processen, wetgeving op het gebied van privacy, cyber security en beveiliging in de luchtvaart industry.
 • Operationele ondersteuning t.a.v. internationale implementatie van nieuwe systemen op het gebied van kwaliteit, risk management, cyber security en AVG.

Functievereisten & functie vaardigheden

 • HBO student bij voorkeur business administration, business process management of vergelijkbaar.
 • Mooi meegenomen is wanneer je ook kennis hebt van kwaliteitsmanagementsystemen, IT processen of privacy en security.
 • Belangrijkste competenties
  • Communicatief vaardig
   Heeft zeer goede sociale- en communicatie vaardigheden. Weet met de diverse niveaus in een organisatie te communiceren en heeft een uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels in woord en geschrift. Heeft een goed ontwikkeld empathisch vermogen.
  • Resultaatgericht
   Beschikt over de mogelijkheid om (onder begeleiding) prioriteiten te stellen en werklast zelfstandig te organiseren in een drukke werkomgeving. Je spant je actief in om concrete resultaten en/of doelstellingen te halen. Bij tegenslagen geef je niet snel op.
  • Analytisch vermogen
   Kan van nature hoofd- en bijzaken onderscheiden, is goed in het ontleden van informatie en het leggen van verbanden. Heeft snel door welke ontwikkelingen gevolgen hebben voor het werk en handelt hiernaar.
  • Accuraat
   Streeft naar nauwkeurigheid: werkt met aandacht aan de gegeven taken. Je neemt verantwoordelijkheid en neemt initiatief om te verbeteren.
  • Aanpassingsvermogen
   Kan snel schakelen en accepteren van ‘nieuwe werkelijkheden’. Blijft efficiënt werken onder wisselende omstandigheden door je steeds aan te passen aan de omgeving, taken, verantwoordelijkheden, en/of mensen. Je bevordert een klimaat op de afdeling waarin verandering en vernieuwing mogelijk gemaakt wordt en bent een teamplayer.

Ben of ken jij een ambitieuze business student die op zoek is naar een uitdagende meewerkstage bij een internationale organisatie? Neem dan direct contact op via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of +31643378556 voor een informele kennismaking!

Apply for this job

Working @ I-SEC

Here at I-SEC International Security we put people and safety first, we achieve impact and enjoy our work. We are focused on quality and service, whilst offering a dynamic, professional and people-driven work environment. Are you interested in making a real difference, and ready for a (new) challenge? Check out our jobs!

The I-SEC group specializes in providing aviation and high risk security services worldwide and is headquartered in Amsterdam. In addition to employing security assistants, I-SEC offers security technology as well as standardized and customized training courses for security staff and management. I-SEC currently employs over 5,000 people at 16 international airports in Europe and Asia.

isec icons